LA PADELLA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1911 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Padella. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 20:03 Meer dan 2 uur moeten wachten op donderdagavond… niet de eerste keer en als je belt zijn ze er altijd ‘net’ mee bezig. Volgende keer gaan we na 45 minuten bellen, wellicht zijn ze dan wel een keer op tijd
13 jun 2024 om 7:59 Wij bestellen niet meer, de bezorgtijden kloppen nooit, of veel vroeger of veel later. Deze keer 1,5 uur te laat, dat is wel heel lang wachten
12 jun 2024 om 19:25 2,5 uur wachten op je eten is wel erg lang
10 jun 2024 om 8:52 Pizza was nog niet klaar op de aangegeven tijd, maar was meer dan het wachten waard. Was weer super!
9 jun 2024 om 21:33 VELP ZUID!! BESTE PIZZA EVER! WE LOVE YOU.
9 jun 2024 om 19:37 Pasta was heerlijk
8 jun 2024 om 19:16 Pasta bolognese besteld. Smaakte goed. Beetje pittig maar voldoende voor mij. Portie ook voldoende en goed warm bezorgd.
7 jun 2024 om 21:01 Bezorging exact op gevraagde tijd. Heerlijke pizza’s!!
3 jun 2024 om 20:48 Deze keer snel bezorgd,prima. Pasta was prima van smaak,alleen jammer dat ze weer de strooikaas hadden vergeten. Verder bier goed gekoeld en snel bezorgd.
31 mei 2024 om 21:40 Kreeg mail uw bestelling komt en heb vervolgens 30 min bij hek gewacht
26 mei 2024 om 1:07 pizza niet bezorgd na meer dan twee uur wachten. Ik raad het niet aan!
23 mei 2024 om 22:58 Het duurde echt tè lang, en bleek ook nog een pizza te zijn die ik niet had besteld....mix up dus....